Cute Pink Kaoani

Khamis, 21 Februari 2013

oNe Day >.~




.. One day ..

I got a small bottle
very small, very cute 
and 
there is a roll of paper tied in it..


excited gila aku nak buka botol 2 huhu ..

aku mula memulas-mulas penutup yg berwarna silver..
susah betul nak buka penutup 2..
aku cuba lagi..

lagi 

dan

lagi

telapak tangan merah.. peluh mula membasah dahi..
aku mula membelek penutup 2..
diperbuat dari tin.. seperti tudung menet..

towel di tingkap aku tarik
 aku membuka penutup tin itu beralaskan towel

sekali jer.. perghh !! dah berjaya..


kertas yg diikat aku buka..
gulungan kertas mula dirongkai..


mula mengukir senyuman..
 mungkin bangga sb dah berjaya buka
mungkin teruja sb dapat surat
dan
mungkin juga tak sabar nak baca content kertas 2 hihi   :)




hanya satu perenggan..dalam 10baris..
 tulisannya condong ala2 italic gitu.. 
dakwat biru menjadi pilihan..
ayatnya menyentuh kalbu..
hati mula memain peranan..

sebak..



DYA..


membuat aku bangga..
membuat aku dihargai..

 betul kata org..

lelaki pandai memain kata2..

tp
 Dya bukan bermain dengan kata2..
malah ingin menyampaikan hasrat hati..
ingin meluahkan rasanya..
penuh ikhlas..
ada kejujuran di setiap baris ayatnya..

kini..
aku terima segalanya..
semoga kekurangan ini dilengkapi dengan kelebihan masing2..
amin..

________________________





* my world is lonely without u .. thanks untuk botol yg comey sgt tu.. huhu*








Jumaat, 15 Februari 2013

5 tahun .. not 5 month





5 tahun..

akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

yuhuuuuu 

hahahahha



aku & Dya

alhamdulillah..


let's go !!!

jom kita tgk bibit-bibit kenangan hihihi :)






my baby hihi.. p penang pown bawa juga baby busyuk nie..
beda jaga keta kikiki.



gambar yg telah d frame kan dlm piring kaca ...
terharu sgt dpt piring nie.. 
memang la biasa dah org buat, tapi aku mesty tkejut giler sb x pernah dpt..
so, thanks my dear :)



mcm satu kebetulan plak..
sb memang tengah mengadu nak mkn kfc,

 tup tup .....

haaa ambik !! 

SEKOTAK..


xlupa juga kpd my beloved frenz..
KINAH + EINA
mereka la dalang semua ini..
huhuhu.. syg koranggg.. muahhhh 




1st cincin n rantai ..
cincin dh hilang :(




2nd ring ...
sb 1st ring jatuh..
tp x terkilan pown sb blh dpt cincin yg diidamkan nie huhu..




background desktop DYA..
tak ku sangka, tak ku duga ...
rindu saye la tuh hihi





aduhh.. dah x tau nak korek mana lagi dh gambaq2..
dh banyak sgt folder nak kena selongkar :)



biarpun 10 tahun,  semoga ia tetap kekal selamanya..



____________________________________________________________________

>.<






setiap hari yg kita lalui, penuh dengan kenangan..
biarpun pahit atau manis..
menjadikan kita matang dalam pemikiran,
menjadikan kita matang dalam menyelesaikan masalah,
menjadikan kita seorang yg bertanggungjawab..



kita bukan hot couple..

kita bukan romeo n juliet..

kita juga bukan mumtaz dan shah jahan..


siapa kita???


kita hanya pasangan biasa..
yg kadang2 wujud tanpa disedari,
malah kewujudan kisah kita, hanya kita ja yg rasa..

tapi

jika satu hari nanti satu dunia tahu kita bersama,
maka jika kita berpisah, satu dunia juga akan turut terasa..


xada insan suci yg x pernah lakukan dosa..
hanya kesetiaan, kesabaran dan kepercayaan yg dpt memberi kita mengerti nilai kasih sayang.
semoga kita akan tabah mengharungi liku2 kehidupan kelak..




* Allhamdulillah..terima kasih kepada Engkau Yang Satu.. 
Maha Mengasihani, Maha Mengetahui...
kami hanya merancang, Engkau yang menentukan..
semoga rancangan ini direstui dan diredhaiMu Ya Rabbi.. amin amin amin...*






HoPe KaLian JuGA DoA UTk kaMI...
Muahhhh