Cute Pink Kaoani

Rabu, 12 November 2014

ohh AngaU!!


Assalamualaikum..ok, entry kali ni kisahnya tentang angau.. ok





scroll!!!!!




Apa ke penyakitnya Mr. Baba kita skg ni kan. asyik selfie je dia. bergambar.. dulu kalau dating, gmbar kita je yg dia nak snap.. sampai kita sembunyi2 pun dia snap jgk.. sampai tercipta gambar candid la ahaha.. dari sekolah lg memang keja dia tgkp gmbar kita curi2.. mentang2 blh pegang kamera skolah.. aihsss.. 

kenapa skrg dia suka selfie?? sebabnya dia suka send pic dia kt wtsup kita, kononnya hensem la hahahaaa.. Ada la jgk hensem sikit hihi


ok. myb zaman dah berubah.. so my Baba pun nk berubah jgk la.. ha ni satu bab lg.. bila ckp sai berubah, memang totally dia berubah.. kerap pula aih ajak date skrg ni.. so lately ni memang kami kerap jumpa.. and atas izin my mom.. ada p jalan2, dan paling lawak, dia ckp nk jumpa jgk walaupun sekejap.. so kadang2, blik ngajar, kita bawa moto sembang tepi jalan jap terus dia follow balik umah.. ada la 3 4 kali jgk dia buat angau supa gitu.. bila kita tolak, merajuk! alahai buruk angat aih  pangai tuuu haha.. jd nak redakan keaadaan, kita pun sembang tepi jalan ja ngn Baba sorang ni.. tp kita xkisah, sb kita dpt gift dari dia wulawuuuu.. Untong kan wakakaka.. and kita xsabo ha nak tunggu our date 20/11 ni.. katanya nak celebrate kami punya relation yg dh masuk 5year.. Alhamdulillah.. xtau la apa surprise nya plak kali ni.. hopefully ajak kawin! toin toin toin hahaha.. kejang semua urat kalau Mr.Baba kita ni ajak kawin, naik seram sejuk hihihi.. 


Angau yg makin menjadi2 suka sgt sweet mcm gula.. call xberenti, ajak msg kerap, dan paling xtahan ayat dia jiwang sgt2.. naik pelik kita,tp senyumm hapy sb dalam hati ada taman syurga ^,^ 
Disebabkan perangai dia yg angau semacam ja ni sejak 2 3 bulan lepas, kita pun tnya.. kenapa la dia pelik sgt, siap mai umah jumpa famly kita.. Mak kita pula syok semacam je, sampai kirim lauk bagai.. ok nak tahu jawapan dia????

kita sambung entry baru ok hihihihihhiihihihihihih


 BYE




BYE




BYE




BYE
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


hahaha ok sambung, kesian tgk muka excited korang ;)

jawapan dia

 " abg dh janji yg abg akan jaga syg sampai bila2, sejak abah syg xdak, abg tau syg perlukan seseorang utk luah segala masalah. abg ada dgn syg.. 
abg xakan sia2 hidup syg.. nanti anggap ja abah abg sebagai abah syg, abg rasa bersalah sebab xsempat melawat abah d hspital, tp sejak pertama kali abg jumpa abah, abg tau abah syg dh restu hubungan kita.. abg terlalu syg syg.. kadang2 abg jalan2 p tesco tgk baju pengantin teringat syg yg pakai.. abg dh tgk pelamin untuk kita, abg serius dgn syg.. ok syg, kalau teringatkan arwah sedekahkanlah ayat suci al-quran.. abg janji akan jaga syg dan fmly"

dup

tap

kan best kalau boleh print screen.. masalahnya fon kita ni xleh print screen laaaa.. btw, kita dah lock, bnyak msg sweet+angau dia kita lock.. simpan utk next generation, biar anak2 tgk pangai ngada Baba diorang wakakakaka

rupanya Mr.Baba kita ni rasa simpati atas diri kita.. Apa yg jadi mungkin ada hikmah.. setiap ujian tu ada ganjaran.. siapa xnak bahagia kan? 

Semoga doa kami termakbul untuk hidup bersama.. InsyaAllah..






Tiada ulasan:

Catat Ulasan